Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, în parteneriat cu Teatrul Vienez de Copii organizează, sâmbătă 15 mai 2021, de la ora 12.00, spectacolul Doi la sol.

Spectacolul musical Doi la sol s-a născut din prietenie şi bucuria de a cânta oferind copiilor posibilitatea de a îşi dezvolta personalitatea prin joc. Bratu Andrei şi Iulian Sfircea, cei doi improvizatori, împreună cu invitata specială Doina Antohi vor atinge notele Do, La, Sol şi multe alte note care gravitează pe portativul condus de cheia Sol.

Reprezentaţia Teatrului Vienez de Copii va avea loc în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, iar preţul biletului este de 20 de lei și poate fi rezervat la numărul de telefon 0239/614.710.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentFlorin Cîțu: Se elimină restricțiile de circulație pe timpul nopții. Masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile aglomerate – VIDEO
Articolul următorLa 6 dimineața consumau alcool și făceau gălăgie în zona Piața Halelor