Sâmbătă Sporting Liești a jucat cu Viitorul Ianca, un meci amical între două echipe din seria a II-a a Ligii a 3-a. Echipa din Liești s-a impus categoric, scor 7-0 (3-0), într-un meci în care echipa din Ianca a evoluat sub așteptări, cu multe erori, chiar și din partea unor jucători cu experiență. Prima repriză s-a jucat pe parcursul a 60 de minute, iar repriza a doua 45 de minute.

Marcatorii Lieștiului din jocul cu Ianca au fost: Țicămucă, Chiriac, Voicu, Mucuță (două), Grădinaru, Iancu.

Meciul a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Voicu, Maftei, Tudor, Bucevschi, Moldoveanu, Chiriac, Stan, Iancu, Grigoraș, Țicămucă. Au mai intrat: Brăneț jr., Hodorogea, Mucuță, Constantinescu, Iftimie, Zărnescu, Grădinaru, Călin. Pentru jocul de sâmbătă cu cei de la Ianca jucătorii: Manea, Mihu, Munchiu, Milea au fost menajați.

Miercuri, 24 februarie, gălățenii vor juca pe terenul celor de la Metalul Buzău, locul 4 în seria 4 din Liga a III-a, iar sâmbătă, 27 februarie, formația gălățeană va juca tot în județul Buzău, cu colega de serie CSM Râmnicu Sărat.

Viitorul Ianca a început în formula: Stroe (min 30 Dinu, min. 60 Mitrea) – Băcanu, Preda, Necoară (min. 15 Al. Ilie), Coteț – Radu, P. Ioan, Dima, Chivu – Iorga, Coman. Au mai intrat Cazacu, Cristea, Dumitru. Au lipsit, fiind accidentați: Colniceanu, Irimia, Postolea.

Următoarle meciuri pentru echipa din Ianca va fi miercuri, 24 februarie, cu ACSC Cazasu, iar sâmbătă cu CS Tunari. 

Sursa: Realitatea de Braila