Surprinși de polițiștii locali aruncând gunoi pe domeniul public

Trei persoane au fost surprinse în ziua de 8 octombrie 2018, de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila, încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila.

Doi bărbați și o femeie, au fost surprinți de către polițiștii locali în timp ce aruncau pe domeniul public resturi menajere sau deșeuri inerte.

Astfel, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost depistat pe Șoseaua Dig Brăila – Galați, în apropierea căminului pentru persoane vârstnice, descărcând dintr-un autoturism deșeuri inerte. Bărbatul a precizat că molozul provine din lucrările de renovare efectuate la imobilul proprietate personală. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 2.500 lei, contravenientul transportând ulterior molozul la o locație autorizată în acest sens.

Tot în cursul zilei de luni 8 octombrie 2018, un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins aruncând dintr-o căruță șase saci plin cu deșeuri inerte, pe terenul viran situat la capătul străzii Arad, din cartierul Lacu Dulce. Bărbatul a fost sancționat contravețional cu suma totală de 2.305 lei, atât pentru încălcarea prevederilor privind circulația pe străzile municipiului cît și pe cele privind curățenia.

De asemenea, o femeie în vârstă de 60 de ani, a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei, după ce a fost surprinsă de către polițiștii locali, aruncând un sac plin cu reziduuri menajere pe strada Cimbrului.

În total, de la începutul lunii, pe linia respectării curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.915 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.