Suspans maxim în semifinala Cupei primăverii dintre Pricons și Penitenciar

Aseara s-au jucat meciurile din semifinalele ediției 2019 a Cupei primăverii la fotbal în sală, competiție organizată de AJF Brăila. În această seară, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă Danubius se vor juca finalele. De la ora 18.00 se va juca finala mică, între Pricons și Centrul de Detenție Tichilești. De la ora 19.00 se va juca finala mare, între echipele de la Penitenciarul Brăila și Armată. 

În prima semifinală a Cupei primăverii la fotbal în sală s-au întâlnit echipele de la Armată și Centru de Detenție Tichilești. Armata a controlat meciul și s-a impus cu 5-1 (3-0), calificându-se din nou în finala competiției pe care a câștigat-o anul trecut. Cătălin Constandache a deschis scorul pentru echipa Armatei în minutul 7, iar în minutul 9 Ionuț Pascu a majorat scorul. În ultimul minut al primei reprize Neluțu Zăgan a marcat pentru 3-0. În repriza a doua Vali ioniță a majorat avantajul celor de la Armată în minutul 27, iar în minutul 35 Viorel Banciu a marcat pentru 5-0. Golul de onoare al celor de la Tichilești a fost marcat în minutul 38 de Daniel Dolea.

Semifinala a doua a fost una cu un ritm foarte alert, cu tensiune și suspans, iar finalista a fost desemnată în urma loviturilor de departajare.  La finalul timpului regulamentar al meciului dintre Pricons și Penitenciarul Brăila scorul a fost egal, 3-3, după ce la pauză Pricons a condus cu 2-1. După loviturile de departajare de la 6 metri echipa de la penitenciar a câștigat cu 6-5.

Primul gol al meciului a fost marcat de Mihai Iordache pentru echipa de la Penitenciar, în minutul 1. În minutul 12 Marius Dima a egalat, iar în minutul 13 Daniel Cazan a adus echipa Pricons-ului la conducere. În primul minut al reprizei a doua Gabriel Preda a restabilit egalitatea, iar în minutul 24 tot el a readus echipa Penitenciarului la conducere. În minutul 35 Marius Dima a marcat pentru 3-3 și a dus meciul la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare pentru Armată au marcat: Vasile Tudorache, Valeriu Voiculeț, Marius Coman și Gabriel Preda. Pentru Pricons au marcat: Cosmin Necoară, Marius Dima și Andrei Crăciun. A ratat Daniel Cazan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.