Un tânăr de 28 de ani din Stăncuța și-a găsit sfârșitul azi noapte într-un canal de irigații. În această dimineață, în jurul orei 7.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 212 C, în comuna Stăncuța, pe marginea unui canal de desecare se află o persoană decedată. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că este vorba despre un tânăr de 28 de ani din comuna Stăncuța, care în timp ce se deplasa cu un moped pe DJ212C, ar fi pierdut controlul acestuia și a ieșit în afara părții carosabile și a căzut în canalul de deseare. În urma accidentului a rezultat decesul tânărului, care nu dețenea permis de conducere.

Tânărul ar fi plecat în jurul orei 23 spre Dunăre cu motoscuterul, iar la întoarcere a pierdut controlul într-o curbă și a căzut într-un canal de irigații. Acesta a fost găsit în această dimineață de persoane care au trecut prin zonă și au văzut motoscuterul și cadavrul tânărului plutind pe apa din canal.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducere fără permis, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului.