Trecerea la scenariul galben a municipiului Brăila permite și deschiderea sălilor de spectacol, iar Teatrul Maria Filotti îi invită pe iubitorii de teatru în sala de spectacole, duminică, 10 ianuarie, de la ora 18.00, la spectacolul RAPSODIE îN DOI.

Spectacolul este compus din textele ”Frumos e în septembrie la Veneția” de Teodor Mazilu și un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiași autor, ”Proștii sub clar de lună”. Tema actuala -”Avatarul cuplului în zilele noastre”, adică întâmplări între un el și o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiți, fie în ipostază de afaceriști.

Distribuția , în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borș, Silviu Debu și Narcisa Novac. Conceptul de spectacol, alegerea textelor, coordonarea regizorală și scenografia aparțin lui Lucian Sabados, pe muzica originală a lui Cornel Cristei și vocea Wanessei Radu.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0239 613969 și online, pe BLT.ro. Prețul biletelor este între 22 și 28 de lei, în funcție de locul din sală. Locurile disponibile sunt în limita a 30% din capacitatea sălii. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentVIDEO/ Descoperire EXPLOZIVĂ: Vaccinul anti-COVID, făcut la liber într-un spital din România
Articolul următorAnunțul de ULTIM MOMENT al ministrului Educației! Școlile au termen până pe 15 ianuarie să trimite listele cu cei care vor să se vaccineze anticoronavirus