Teatrul “Maria Filotti” vă invită la spectacolele “Raspodie în doi” şi “Un cuplu ciudat”

În acest weekend, Teatrul “Maria Filotti” vă invită să vedeţi spectacolele “Raspodie în doi” şi “Un cuplu ciudat”. “Raspodie în doi” se va juca sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare, iar duminică, 14 noiembrie, tot de la ora 18.00 şi tot la Sala Mare, sunteţi invitaţi să vedeţi sau să revedeţi spectacolul “Un cuplu ciudat”.

 “Raspodie în doi” este un spectacol coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu, ”Rapsodie în doi”, creaţie colectivă a trupei de actori a Teatrului ”Maria Filotti”, coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu – voce. Spectacolul este compus din textele ”Frumos e în septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu şi un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor, ”Proştii sub clar de lună”. Tema spectacolului: ”Avatarul cuplului în zilele noastre”, adică întâmplări între un el şi o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiţi, fie în ipostază de afacerişti.

În distribuţie, în ordinea intrării în scenă, îi veţi vedea pe actorii Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

Duminică, 14 noiembrie, tot de la ora 18.00 şi tot la Sala Mare, sunteţi invitaţi să vedeţi sau să revedeţi spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, regia Dan Mirea, un spectacol în care, încă după prima ridicare a cortinei, veţi intra în haosul comic, dar şi incitant al celor şase prietene: Olive, Florence, Mickey, Vera, Renee şi Sylvie. Spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, prin puterea sa comică, vă va face să priviţi un tablou cotidian în care umorul situaţiilor neplăcute se îmbină perfect cu neprevăzutul. Un apartament dominat de jocuri de societate, de probleme maritale şi nu numai, creează un cadru aproape familiar, în care publicul va avea ocazia să admire uşurinţa cu care personajele noastre vor pendula între disperare, crize conjugale, prietenie şi un strop de Español.

În distribuţia spectacolului îi veţi regăsi pe actorii Monica Ivaşcu, Flori Popa, Elena Andron, Emilia Mocanu, Cătălina Nedelea, Wanassa Radu, Silvia Tariq, Zane Jarcu şi Dan Moldoveanu. Scenografia îi aparţine lui Daniel Divrician.

Teatrul “Maria Filotti” reaminteşte spectatorilor că în contextul epidemiologic actual participarea la evenimente este permisă pe baza prezentării dovezii vaccinării sau trecerii prin boală în limita a 30% din capacitatea sălii de spectacol.  Masca de protecţie trebuie purtată în toate spaţiile şi pe toată durata spectacolelor.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.