Temutul George Soros a bătut palma cu școala națională de studii politice și administrative SNSPA

Citind evenimentul zilei am dat de un articol foarte interesant pe care vi-l propun spre studiu. SNSPA a devenit pepiniera de neomarxisti potrivit evenimentului zilei. Temutul George Soros a bătut palma cu școala națională de studii politice și administrative  SNSPA care este membră a consortului european Civica și a fost invitată să colaboreze cu cea mai nouă rețea de universități.

Anunțul a fost făcut chiar de George Soros la reuniunea anuală a forumului economic mondial de la Davos. Cu această ocazie, Soros a lansat o rețea globală de instituții de învățământ superior, culturale și de cercetare numită Open Society University network- OSUN. Totodată Soros a anunțat că această rețea va fi finanțată cu un miliard de dolari. George Soros a lansat o invitație de colaborare membrilor Civica din care face parte și SNSPA.

Bineînțeles ca răspunsul SNSPA nu a întârziat sa apara prompt : ”conducerea SNSPA salută inițiativa și consideră că investițiile în educație și cercetare sunt în beneficiul studenților, al profesorilor și au un puternic impact asupra publicului larg” se arată in comunicatul SNSPA. Evenimentul zilei a fost pe fază și a informat corect cititorii. De aici concluziile sunt trase diferit, abordările de asemenea, mai ales în contextul actual unde deja George Soros a penetrat politicul românesc sponsorizand partide  noi, finanțând și școlile, politicieni tineri si nu numai…rămâne de văzut dacă această colaborare grabită și forțată va fi într-adevăr în beneficiul studenților, profesorilor, a publicului larg și a societății civile.

Va fi sau nu în favoarea noastră? Să nu ne mirăm dacă viitoarele generații de absolvenți ai SNSPA vor deveni politicieni cu alte valori și principii decât cele naturale, firești și românești. Vom vedea mulți spălați pe creier având ca bază de susținere o nouă biblie a politicii… noi cercetări, noi studii, noi abordări, noi trenduri care vor îngropa definitiv patriotismul, valorile creștine, familia tradițională, politica corectă în favorizarea noii ordini mondiale.

Cel mai ușor e să manipulezi prin educație, de pe băncile școlilor, universităților… strategii ascunse de răzdăcinare a poporului român. Dumnezeu să ne binecuvânteze țara, neamul și voievozii ce nu au liniște în morminte, să ne fie spiritual alături, să ținem piept când ni se va impune o nouă  eră în care credința e batjocorită dar păcatul e virtute și depravarea-i sărbătorită!

Trădătorii de neam și țară ne vor face viața amară! Patrioții vor fi îngenuncheați și cred că și exilați. Să le amintim copiilor în povești deștepte, stralucita domnie a marelui voievod Constantin Brâncoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.