În perioada 25 – 31 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

La data de 1 aprilie, ora 00:44, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au oprit-o în trafic, pentru control, pe o femeie, în vârstă de 47 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Pietăţii din municipiu.

Brăileanca a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o concentrație de 0,82 mg/l alcool, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Articolul precedent”Banii – de la Simbol la Propagandă”, simpozion organizat la Muzeul Brăilei
Articolul următor1,36 mg/l alcool în aerul expirat! Bărbatul a căzut de pe bicicletă și nu a mai fost în stare să se ridice!