Sâmbătă după amiază, pe terenul din Plopu, Viitorul Ianca a câștigat cu 11-0 (4-0) meciul din etapa a 13-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, cu Sportul Chiscani, lanterna roșie a seriei. Meciul a avut 3 penalty-uri, trei autogoluri, un cartonaș roșu și recordul de goluri înscrise într-un meci din seria I.

Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 6. Coteț a executat un corner de pe dreapta și a trimis în mijlocul careului, iar Andrei Crăciun, din 8 metri, a trimis în stânga portarului Tunea, 1-0.

În minutul 8 Alin Radu a pătruns în careu și a fost faultat de Mădălin Pascu, iar centralul a dictat penalty și cartonaș galben pentru fundașul Chiscaniului. Mariu Dima a executat lovitura liberă, sus, aproape de vinclu, 2-0.

În minutul 27 Colniceanu a centrat de pe stânga, Coman a lăsat mingea pentru Andrei Crăciun, care a fentat un fundaș al oaspeților și a șutat în colțul din stânga portarului Tunea.

În minutul 44 Chivu a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a fost faultat din spate de Mădălin Pascu, care a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Coman a executat lovitura de pedeapsă și l-a învins pe Tunea, 4-0.

În minutul 55 Dima i-a trimis o pasă la marginea careului lui Cosmin Chivu, acesta a driblat un adversar și a șutat în colțul lung, 5-0.

În minutul 59 Colniceanu a centrat de pe dreapta, în careu, iar Dobrin, vrând să respingă din fașța lui Dima, a trimis în propria poartă.

În minutul 74, Preda a trimis o pasă în adâncime pentru Chivu, acesta a intrat în careu și a vrut să trimită pe lângă Tune. Portarul oaspeților a deviat cu piciorul, dar minge a ajuns la Rareș Cristea, care a trimis în poartă, din 6 metri, 7-0.

În minutul 76, la o centrare de pe dreapta, George Capbun a vrut să degajeze, dar a lovit mingea greșit și a trimis peste portarul Ghițun, 8-0.

În minutul 79, Necoară a executat o lovitură liberă de la 30 metri lateral dreapta, a centrat în careu, iar Marian Bolozan a încurcat porțile și a trimis cu capul în propria poartă, 9-0.

În minutul 81 Coman a recuperat o minge la 18 metri, a trecut ca la antrenament de doi adversari și a șutat de la 14 metri pe lângă portar, 10-0.

În minutul 90 Coteț a intrat în careul oaspeților și a fost faultat de Capbun. Leonard Coteț a executat lovitura de pedeapsă și a marcat pentru 11-0.

Viitorul Ianca: M. Stroe – Colniceanu, G, Preda (min. 56 P. Ioan), M. Dima, L. Coteț – Cr. Irimia (min. 46 C. Necoară), A. Crăciun (min. 46 Ad. Postolea), C. Chivu – R. Băcanu (min. 46 R. Cristea), M. Coman, A. Radu (min. 56 Șt. Cazacu).

Sportil Chiscani: Tunea (min. 75 Ghițun)- M. Pascu, Dobrin (min. 65 S. Sloată), Ioniță, S. Sima – G. Chihaia, I. Giol (min. 46 A. Dobre), G. Capbun, Al. Buzatu (min. 46 Bolozan), V. Stroe (min. 65 G. Novac), F. Tarozzi. 

Viitorul Ianca rămâne pe locul 6, cu 19 puncte și golaveraj 25-15, iar Sportul Chiscani ocupă locul 10, cu 5 puncte și golaveraj 6-48. În etapa următoare, Viitorul Ianca va juca în deplasare la CSM Rm. Sărat. Sportul Chiscani primește în etapa a 15, pe teren propriu, pe CSM Focșani. 

Sursa: Realitatea de Braila