Acasă Politica TU DECIZI. Dosar de candidat. Florin Bucur, fostul jandarm pensionar care vrea...

TU DECIZI. Dosar de candidat. Florin Bucur, fostul jandarm pensionar care vrea să ajungă primar, campanie pe banii baronului local

Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Florin Bucur, fostul jandarm pensionat pe caz de boală cu legături dubioase cu avocați penali și baroni locali. În vară, speră să ajungă edil în Bușteni. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Florin Bucur este candidatul partidului SOS pentru funcția de primar al orașului Bușteni. 

De profesie jurist, Florin Bucur a fost angajat al Jandarmeriei, funcție din care s-a făcut remarcat când și-a depășit atribuțiile și a oprit în gara din Predeal un tren de marfă încărcat cu lemne, asta deși nu avea astfel de atribuții. 

S-a pensionat ulterior pe caz de boală, asta deși surse din anturajul său susțin că nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. Este prieten bun cu avocatul penal Bogdan Dima, acesta fiind invitat la mai multe podcasturi ale filialei din Bușteni a partidului și fiind totodată și cel care îl reprezintă pe politician în toate procesele intentate împotriva primăriei.

 

Bogdan Dima a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz în serviciu. Nu este singura legătură dubioasă a lui Florin Bucur. Politicianul care se visează edil și-a început campania din banii primiți de la baronul local Emanuel Savin, care spera ca Bucur să se ocupe de campania sa electorală. În realitate, candidatul SOS l-a trădat și și-a anunțat propria candidatură. 

 

Filiala partidului SOS Bușteni are 17 candidați pe listele de consilieri, mulți dintre aceștia controversați: 5 sunt pensionari, unul este electrician, iar unul ospatar. 

Potrivit unor surse, Florin Stanciu, unul dintre candidați, este un fost polițist șpăgar, pensionat pe caz de boală, întreținut de fiica sa din onlyfans și videochat. 

În declarația de avere, Florin Bucur are salariul secretizat, datorii de 10.000 de euro la bănci și nu deține nicio proprietate. Ar fi primit în schimb ilegal, potrivit unor surse, un apartament în blocul ANL în care locuiește, asta deși depășise vârsta legală.

 

 

 
 
 

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.