AJOFM Buzău a organizat astăzi o acțiune de tip Bursa locurilor de muncă, la solicitarea unui angajator din municipiul Brăila. Prima localitate din județul Buzău în care a fost organizat un astfel de eveniment a fost Balta Albă. Societate comercială care caută angajați în județul Buzău are activități în domeniul cablajelor auto. La Balta Albă, oferta angajatorului din Brăila a fost prezentată unui număr 64 de persoane. 

Au fost chemați în special cei care beneficiază de ajutor social. S-au prezent 64 de persoane iar după ce a fost făcută o prezentare a condițiilor de încadrare au fost preselectate 13 persoane, urmând ca de mâine încolo să înceapă perioada de interviu și de angajare. Credem că din acești 13, să zicem 10 buzoieni au șanse reale să fie angajați, urmând ca în 3 luni să fie școlarizați, să se familiarizeze cu specificul locului de muncă, la Brăila.

Urmează o nouă bursă marți, 27 iulie, în municipiul Râmnicu Sărat, la sediul Agenției, miercuri la Boldu și joi la Râmnicelu. 

Compania din Brăila caută, la Buzău, 200 de persoane care să lucreze la sediul firmei din municipiul Brăila, inclusiv muncitori necalificați. Angajatorul oferă transport gratuit la locul de muncă.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau