Un bărbat a căzut de pe acoperișul școlii din comuna brăileană Viziru

Școala gimnazială din comuna Viziru, județul Brăila, se află în reabilitare și modernizare de anul trecut, Marți dimineață, în jurul orei 10.30, un muncitor al firmei care lucrează la reabilitarea clădirii școlii a căzut de pe acoperiș în timp ce încerca să monteze un cablu.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna brăileană Viziru, angajat al firmei care execută lucrările de reabilitare a Școlii nr. 2 din comuna Viziru, a căzut de pe acoperișul școlii, de la aproximativ 8 metri. Bărbatul urcase pe acoperiș să monteze un cablu, dar a alunecat și a căzut.

În urma impactului cu solul s-a lovit la cap și la față, fiind transportat la UPU Brăila. Ulterior a fost dus la Spitalul ”Sf. Andrei” din Galați, la secția neurochirurgie, pentru investigații medicale, dar neconstatându-se probleme în zona craniană a fost readus la Spitalul Județean de Urgență Brăila unde se află internat. Starea sa este stabilă, dar are mandibula ruptă, clavicula deplasată și un picior rupt. Din câte se pare, în urma căzăturii este suspect și de splină ruptă.

Firma la care bărbatul era angajat desfășoară o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor care au dus la căderea acestuia de pe acoperiș. Acesta era căsătorit i avea doi copii în întreținere și lucra de 8 luni la această firmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.