Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, salvat de jandarmii brăileni!

 

Jandarmii brăileni au depistat în pădurea de la intrarea în stațiunea Lacu Sărat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care își ducea veacul într-un adăpost improvizat, riscând să-și piardă viața din cauza condițiilor meteo.

Oamenii legii au fost uimiți să constate că toată agoniseala bărbatului era cuprinsă între pereții unui cort improvizat, cu două saltele și un covor amenajat pe post de ușă, care să țină noaptea frigul departe.

 

 

”Omul pădurii” a mărturisit că trăiește din mila angajaților sau a turiștilor care trec pragul stațiunii. Sănătatea lui este la pământ, motiv pentru care bărbatul a acceptat să fie dus într-un adăpost social.

Realizând situaţia disperată în care se afla bărbatul şi având în vedere antecedentele unei situaţii similare petrecută anul trecut în acelaşi loc, care s-a soldat cu decesul unui bărbat, jandarmii au chemat imediat un echipaj medical de la Ambulanţă pentru a-i evalua stare de sănătate. Ulterior bărbatul a fost transportat la U.P.U. Brăila pentru continuarea investigaţiilor medicale. În urma informaţiilor solicitate de jandarmi personalului medical de la U.P.U. Brăila, am aflat ca bărbatul fost plasat în Centrul Social de Găzduire în Regim de Urgenţă Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.