Un brăilean rezident în Italia și-a distrus mașina cu levierul

un brailean si-a distrus masina in Italia
un brailean si-a distrus masina in Italia

Un brăilean rezident în Italia a intrat pe Facebook și după ce și-a scos toate bunurile din autoturism a început să-şi distrugă cu un levier mașina confiscată de carabinieri pentru că avea numere româneşti.

Românul era supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină, un Ford înmatriculat în Brăila. Bărbatul era însoțit de soție în momentul în care a fost oprit de carabinieri. Acesta locuieşte împreună cu soţia sa în provincia Latina, la 170 de km de Roma.

Un român rezident în Italia a cedat nervos, după ce autorităţile italiene l-au depistat în trafic cu numere româneşti. Potrivit legii italiene, toate autoturismele cu numere străine aparținând rezidenților trebuie înmatriculate în Italia. În caz contrar, autoturismele sunt confiscate până la achitarea amenzii. Dacă amenda nu este achitată 6 luni, autoturismul trece în proprietatea statului italian.

Românul din imagini probabil a crezut că nu-și mai poate recupera niciodată maşina şi a preferat să o distrugă cu mâna lui. Deşi mai mulţi utilizatori i-au spus că şi-o poate recupera sau înmatricula fără probleme, românul, supărat peste măsură, şi-a dus până la capăt planul distructiv cu un levier.

Mai întâi a distrus bordul, apoi a spart geamurile autoturismului, pentru ca cei care i-au confiscat-o să nu o poată vinde ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.