Un ucrainean a intrat cu TIR-ul într-un autoturism

Vineri după-amiază, în jurul orei 15.00, conducătorul unui autotren, cetăţean ucrainean, nu ar fi păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa în timp ce se deplasa pe Calea Galaţi şi a lovit o altă maşină condusă de un brăilean.

Ieri după amiază, pe Calea Galați, la intrarea în cartierul Vidin, a avut loc un accident în care a fost implicat un TIR, condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 50 de ani, care a lovit un autoturism. Vinovatul de producerea accidentului a fost şoferul autotrenului.

Șoferul autotrenului nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un brăilean de 76 de ani și ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului nu au fost victime și au rezultat doar pagube materiale. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.