Urmărit la nivel internațional, depistat și încarcerat

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, poliţiştii brăileni l-au depistat şi încarcerat, pe raza municipiului, pe un brăilean, în vârstă de 32 de ani, ce era urmărit la nivel internaţional.

Sâmbătă seara, în jurul orei  23.00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Călăraşilor.

Polițiștii au procedat la efectuarea controlului vehiculului, ocazie cu care au găsit un briceag, cu o lungime totală de 21 de cm, şi lama de 10 cm.

În urma verificării conducătorului auto, poliţiştii au constatat că pe numele acestuia figura un mandat de european de arestare, emis de autorităţile din Franţa, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, unde i s-a întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase.

Totodată, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus faţă de acesta măsura provizorie a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.