Utilaje moderne pentru Divizia de asfaltări! Primarul a prezentat azi noile achiziții

 

Un cilindru compactor, un mini-încărcător frontal, un buldoexcavator, talpă compactoare, un autogreder, o autobasculantă, un repartizator de mixturi asfaltice și o freză pentru mixturi asfaltice, sunt noile achiziții ale Diviziei de asfaltări.

 

 

Anul trecut, pe străzile din municipiul Brăila am făcut foarte multe covoare asfaltice, dar este nevoie de tot mai multe astfel de lucrări și vom continua anul acesta. În pralel, pe lângă societățile care au căștigat licitațiile publice și lucrează în municipiul Brăila, considerăm că este absolut necesar să avem și propria divizie de asfaltare, a primăriei, în coordonarea SUPAGL.

Uitlajele au fost cumpărate prin licitații publice, în sistemul electronic. Valoarea totală a utilajelor este de 775.000 de euro plus TVA. Pe lângă aceste utilaje, SUPAGL a făcut și licitația publică pentru materiale necesare la aceste asfaltări și vorbim aici de mixturi asfaltice, într-o cantitate de 1662 de tone, necesară pentru aproximativ 18500 de mp de asfalt”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

O parte din utilaje și-au început deja activitatea fiind folosite la reabilitarea Pieței Lyra, montarea parapetului pe șoseaua dig Brăila – Galați, dar și la turnarea betonului pe care au fost amplasate modulele de colectare selectivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.