Vânătoare de comori arhitecturale în Brăila

Vanatoare de comori arhitecturale
Vanatoare de comori arhitecturale

Duminică, 19 mai 2019, are loc pentru prima dată o Vânătoare de comori arhitecturale în Brăila. Participanții la jocul urban tip competiție vor căuta, descoperi, redescoperi, admira, fotografia micile și marile comori arhitecturale dintr-o zonă restrânsă, dar centrală a Brăilei.

Jocul urban preferat de peste 2000 de persoane se desfășoară de la ora 14:00 într-un timp delimitat în care participanții trebuie să găsească cât mai multe indici. Comorile pe care le vânează sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, orașului. Practic, echipele de vânătorii caută uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente, decorațiuni si multe altele.

Brăila nu are câteva comori arhitecturale, Brăila e un cufăr plin de ele. Clădirile monumentale, micile detalii arhitecturale, atmosfera, Dunărea fac din Brăila o destinație excelentă de weekend pentru pasionații de patrimoniu. Și, în câțiva ani, destinație de city break în România.„, spune Ioana Pătrășcoiu, mintea creativă din spatele Vânătorii.

Înscrieri și informații detaliate pentru vânătoarea de la Brăila: https://eventbook.ro/other/bilete-vanatoare-de-comori-arhitecturale-in-braila.

Pentru cei care vor să descopere și comorile arhitecturale din Galați, avem un pachet cu un preț special. Astfel, cei pasionați de arhitectură pot (re)descoperi 2 orașe într-un singur weekend, 18-19 mai –  înscrieri: https://eventbook.ro/other/bilete-vanatoare-de-comori-arhitecturale-abonament-galati-braila

Despre Vânătoarea de comori arhitecturale

Organizată de peste 7 ani, vanătoarea arhitecturală este un joc de echipă prin care participanții devin turiști în orașul lor, se familiarizează cu arhitectura lui (patrimoniul construit) și învață într-un mod distractiv să-l privească altfel. Cu câteva mii de participanți din București, dar și din Câmpulung Muscel, Constanța, Sinaia, Oradea, Cluj sau Mediaș, acest concept de evenimente propune redescoperirea arhitecturii și a patrimoniului într-un mod relaxat, pentru a înțelege mai bine orașul, istoria, cultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.