Vasile Constantin Varga: ”La Brăila sportul se duce. O să rămânem doar cu partidul mult iubit”

Consilierul județean PNL Vasile Constantin Varga acuză administrația locală că a politizat mișcarea sportivă brăileană.

Varga susține că prin lipsa de finanțare sporturile de echipă din Brăila au ajuns în cea mai critică situație, cu echipa de baschet desființată și cu cea de fotbal aproape de retrogradare în anul împlinirii a 100 de ani de la înființare.

”Am rămas fără echipa de baschet în Liga Națională, din păcate! Primarul Dragomir, din ce înțeleg, nu și-a respectat promisiunea de a finanța Cuza Sport în continuare, făcută chiar în scris.

De ce să ne mire? Sportul e bun doar în campania electorală sau când îl confiscă politicienii și îl transformă în mașinărie de voturi.

Păi, ce ne trebuie nouă sport? De ce să aibă cei mici un loc în care să învețe despre fair-play, rigurozitate sau un stil de viață sănătos? Simplu, pentru că, la un moment dat, politicieni care se comportă de parcă dau bani din portofelul lor, nu din banii noștri, consideră că nu le mai aduce niciun beneficiu.

După fotbal, baschetul… Încet, încet, la Brăila, o să rămânem doar cu partidul mult iubit” spune consilierul liberal.

Dacă fotbalul și baschetul nu au primit sprijinul financiar solicitat de la autorități, handbalul, care a primit un buget de peste 600 mii de euro anul acesta, se află tot pe ultimul loc în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.