În cadrul unei conferințe de presă, colonelul Vasile Moţ, şeful Jandarmeriei Brăila, a declarat că în ciuda activităților numeroase care s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, nu au fost înregistrate probleme. Șeful IJJ a ținut să le mulțumească brăilenilor care au dat dovadă de înțelegere și spirit civic, în cadrul acțiunilor social-culturale la care au participat.

 

 

Acest sfârșit de săptămână a adus pentru noi o perioadă mai dificilă deoarece, concomitent cu această manifestare religioasă, de la Biserica Buna Vestire, am asigurat ordinea publică la trei meciuri de fotbal, Liga a II-a și Liga a III-a din județ. Am acționat pentru asigurarea ordinii publice în zona comunei Frecăței, pe timpul zilelor localității, în orașul Ianca, Cupa Sf. Gheorghe – curse de cai și Campionatul de Autoslalom, care s-a desfășurat în municipiul Brăila. Discutăm de 7 misiuni, care s-au desfășurat simultan, în patru localități din județ(…)

Remarc, față de anii precedenți, deși am avut o perioadă foarte grea, numărul faptelor antisociale produse în această perioadă, în legătură cu aceste activități, a fost foarte aproape de zero. Cred că și comunitatea a sesizat că a fost un climat de ordine și siguranță publică, mai mult decât relaxat. Pe această cale aș dori să le mulțumesc tuturor celor care au participat la activitățile cu un public numeros, pentru înțelegerea de care au dat dovadă, în diferite etape”, a declarat Vasile Moț, șeful Jandarmeriei Brăila.

 

Articolul precedent12 000 de cetățeni străini desfășoară activități lucrative, în România
Articolul următorTârgul caritabil ”Nepoți pentru Bunici”