Vernisajul Expozițiilor personale de pictură, grafică și artă decorativă, semnate de Valeriu Jabinschi și Natalia Vavilina

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila și Uniunea Artiștilor Plastici din România- filiala Brăila, organizează în data de 04 februarie 2023, ora 13.00, la Galeria de Artă Brăila, din Piața Traian nr.2, vernisajul Expozițiilor personale de pictură, grafică și artă decorativă, semnate de Valeriu Jabinschi și Natalia Vavilina, un eveniment de anvergură, un proiect de suflet al celor doi artiști plastici din Republica Moldova.

Atât Valeriu Jabinschi cât și Natalia Vavilina sunt artiști cu o vastă experiență în domeniul artei, cu expoziții personale, de grup si participări la multiple concursuri și tabere de creație, autori de lucrări de colecții publice și particulare, cu numeroase distincții și titluri onorifice.

Astfel, în contextul schimburilor culturale, organizatorii își exprimă speranța că relațiile de colaborare dintre artiștii plastici din România și Republica Moldova se vor fructifica nu numai prin expoziții, ci și prin alte evenimente culturale, pe tot parcursul anului.

Expoziția va fi deschisă până în data de 28 februarie 2023. Vernisajul expoziției va fi transmis  live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila. 

Sursa: Realitatea de Braila