HC Dunărea Brăila a obținut o victorie categorică în meciul disputat pe teren propriu cu Măgura Cisnădie și se menține cu șanse mari de a termina sezonul pe locuri de cupe europene. Fetele pregătite de Hrupec au condus aproape tot meciul și s-au impus la final cu 30-24 (14-10). O contribuție importantă au avut-o portărițele de la Dunărea, care au avut mai multe intervenții reușite decât cele de la Cisnădie. Tiron a fost însă jucătoarea meciului, cu 10 goluri marcate.

Brăila a deschis scorul prin Elena Dache, după care Moldovan a egalat la 1. Dache a înscris din nou pentru 2-1, iar în minutul 7 Măgura a treut la conducere după golul marcat de la 7 metri de Gatzel. A fost singura dată când Cisnădie a fost la conducere, pentru că Dunărea a înscris de 3 ori la rând și în minutul 10 scorul era 5-3. În minutul 22 gazdele s-au distanțat la 4 goluri, scor 11-7, după două ”torpile” marca Tiron. În minutul 28 Brăila a avut 5 goluri avans, dar scorul primelor 30 de minute a fost stablit de golul marcat de la 7 m de Gatzel, Tiron ratând aruncarea din ultimele secunde.

După pauză echipa oaspete a luptat să mai strângă din rezultat și în minutul 35 s-au apropiat la două goluri, scor 15-13. Brăila s-a distanțat din nou la 4 goluri, apoi Măgura a revenit la două goluri în spate și până în minutul 53 scorul s-a menținut cu Brăila la 2-3 goluri avans. Din minutul 53, de la scorul de 25-23, Dunărea a reușit să înscrie de 3 ori la rând și să se distanțeze la 5 goluri. Ujkic a marcat pentru Măgura în minutul 57, dar până la final Brăila a mai înscris de două ori, prin Tamires și Dache și meciul s-a terminat cu scorul de 30-24 (14-10). 

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Bianca Tiron -10 goluri, Aneta Udriștioiu -6, Nicoleta Safta -4, Elena Dache -3, Morena Tamires -3, Marina Dmitrovic -2, Alina Czeczi -1 și Claudia Constantinescu -1. Au mai jucat: Marina Razum, Gabriela Dobre, Elena Șerban -portari, Mirabela Coteț, Gabriella Bucur, Natasa Krnic și Ștefania Epureanu. 

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Ada Moldovan -5, Roxana Gatzel -4, Natalia Vinyukova -4, Maria Panic -3, Dijana Ujkic -3, Cristina Nan -2, Andreia Predoi -1, Ana Maria Tănasie -1, Diana Predoi -1. 

Următorul meci pentru HC Dunărea Brăila va fi marți, 25 februarie, pe teren propriu cu CSM București, partidă jucată în avans și care contează pentru etapa a 19-a.