Victorie concludentă pentru Dunărea Brăila în deplasarea de la Cluj Napoca

HC Dunărea Brăila a obținut astăzi dimineață a 10 victorie în acest sezon al Ligii Florilor, reușind să se impună la 8 goluri diferență pe terenul celor de la CSU Cluj Napoca. Fetele lui Hrupec au câștigat cu 33-25 după ce la pauză au avut un singur gol avans, scor 15-14.

Brăila a controlat meciul de la cap la coadă, gazdele conducând de trei ori pe tabela de marcaj în prima repriză. Prima dată când gazdele au condus a fost în debutul partidei, după ce Necula a marcat primul gol al meciului. Brăila a marcat apoi de trei ori la rând, iar în minutul 11 echipa lui Hrupec avea 4 goluri avans, scor 3-7. Gazdele au revenit după timpul de odihnă cerut de Bondar și în minutul 15 au egalat la 7.

În minutul 19 Necula a adus echipa clujeană din nou la conducere, scor 10-9, iar ultima dată când gazdele au fost în avantaj pe tabela de marcaj a fost la scorul de 11-10.

HC Dunărea a marcat apoi de 3 ori la rând, după care gazdele au reușit să egaleze din nou la 13. Două goluri ale Biancă Tiron au dus Brăila din nou la două goluri avans, iar în ultima secundă a primei reprize Necula a marcat de la 7 metri pentru 14-15.

În partea a doua a meciului Brăila s-a apărat mai bine și nu a mai lăsat gazdelor prea multe ocazii de a arunca la poartă. În minutul 35 echipa din Brăila a refăcut diferența de 4 goluri, cea mai mare de până la acel moment, scor 15-19. Gazdelor au marcat de două ori prin Moraru și Boian, dar brăilencele au replicat prin 3 goluri la rând marcate de Tiron de două ori și Udriștioiu de la 7 m.

În minutul 51 HC Dunărea s-a distanțat la 10 goluri, scor 19-29, în minutul 51, cea mai mare diferență de scor din acest meci. Gazdele au redus ecartul la 7 goluri, însă Brăila a oprit revenirea gazdelor și a mai avut de două ori un avantaj de 9 goluri pe tabela de marcaj, iar la final au câștigat cu 8 goluri, scor 33-25.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Bianca Tiron -12 goluri, Aneta Udriștioiu -6 (2 de la 7 m), Alina Czeczi -6, Elena Dache -4, Claudia Constantinescu -2, Cătălina Preda -1, Nicoleta Safta -1, Marina Dmitrovic -1. În poartă Gabriela Dobre a avut 7 intervenții, iar Elena Șerban a avut o intervenție. Au mai jucat: Ștefania Epureanu, Gabriella Bucur, Natasa Krnic și Morena Tamires.

Pentru CSU Cluj au marcat: Necula -10 goluri, Chintoan -5, Pica -3, Dindiligan -2, Moraru -2, Boian -2 și Cordoș -1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.