Victorie la 8 goluri pentru Dunărea Brăila în meciul de prezentare a lotului

În primul meci amical jucat la Brăila, HC Dunărea a organizat o prezentare a lotului cu care echipa va aborda noul sezon competițional. Echipa pregătită de Aurelian Roșca a primit replica celor de la SCM Gloria Buzău, iar victoria a revenit echipei brăilene cu 32-24 după un final excelent în care a marcat 10 goluri și a primit doar 3.

Dunărea Brăila a marcat primele două goluri ale meciului prin Czeczi și Safta, dar în minutul 8 buzoiencele aveau două goluri avans, scor 2-4. A fost rândul echipei lui Roșca să înscrie de 4 ori consecutiv și să conducă din nou cu două goluri, scor 6-4. Buzoiencele au mai trecut la conducere în minutul 21, scor 9-10. Cele două echipe au fost ultima dată la egalitate la scorul de 11 -11 pentru ca în minutul 28 Krnic să înscrie pentru 14-11, cea mai mare diferență dintre cele două echipe în prima repriză. Anamaria Popa a marcat apoi pentru 14-12, iar Tiron a refăcut diferența de 3 goluri, pentru ca în ultima secundă a meciului Popa să înscrie din nou de la 7 metri și să stabilească scorul primei reprize, 15-13 pentru Dunărea Brăila.

Primul gol al părții secunde a meciului a fost marcat de Dmitrovic de la 7 metri, iar în minutul 34 Tiron a dus Brăila prima dată la 4 goluri avans. Golul Dianei Axinte a dus Brăila la un avans de cinci goluri, scor 20-15. A urmat apoi o perioadă mai bună a echipei lui Mihăilă, care a reușit să se apropie la un go în minutul 46, scor 22-21. Milic a marcat pentru 23-21, apoi au urmat două goluri ale Alinei Czeczi. A urmat o perioadă de aproape 10 minute în care Brăila s-a apărat excelent, cu Dobre în zi foarte bună, și diferența s-a mărit la nouă goluri cu un minut înaintea finalului. Ultimul gol al meciului a fost marcat de pivotul Oana Apetrei, care a stabilit rezultatul final, 32-24 pentru HC Dunărea Brăila.

Pentru Dunărea Brăila au marcat: Bianca Tiron – 7 goluri, Alina Czeczi -5, Bojana Milic -4, Marina Dmitrovic -4, Aneta Udriștioiu -3, Nicoleta Safta -2, Diana Axinte -2, Elena Dache -2, Morena Tamires -1, Elena Carmina Manea-1, Natasha Krnic -1. În poarta Brăilei în prima repriză a apărat Elena Șerban, iar în repriza a doua poarta a fost închisă de căpitanul Gabriela Dobre. Au mai jucat: Iasmina Ichim și Cătălina Preda. Nu au intrat în acest meci: Ștefania Epureanu, Mirabela Coteț, Ioana Bălăceanu, Diana Gașpar și Alexandra Perianu. Marina Razum a stat în tribună, iar conducerea clubului speră să rezolve problema cu contractul jucătoarei și aceasta să revină la antrenamente de luni.

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Ana Maria Popa -4, Denisa Șelever -4, Oana Apetrei -3, Andreea Taivan -3, Maria Gavrilă -3, Alina Ilie -2, Ines Khoildi -2, Raluca Petruș -1, Maria Petrovic -1, Ana Maria Mîrcă -1.

Sâmbătă, 10 august, cele două echipe se vor întâlni din nou la Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.