VIDEO A pierdut la păcănele banii furați din magazin

Prins de jandarmi, după ce a furat bani dintr-un magazin din municipiu și i-a pierdut la un aparat cu jocuri de noroc.

A furat bani dintr-un magazin din cartierul Obor și s-a oprit într-o sală de jocuri de noroc, unde a jucat toată suma sustrasă. Ulterior, a fost prins de echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, pe stradă, în zona oborului de animale din municipiul Brăila. 

Totul s-a petrecut duminică dimineață. Un bărbat a intrat într-un magazin situat în cartierul Obor și, în câteva secunde, profitând de neatenția vânzătoarei, a sustras niște cutii cu bani aflate pe partea cealaltă a tejghelei. S-a făcut nevăzut imediat.

La scurt timp după cele întâmplate, prin zonă a trecut un echipaj de jandarmerie, iar vânzătoarea le-a povestit jandarmilor ce pățise. Echipajul a verificat zona, identificându-l pe bărbatul descris de angajata magazinului, în zona oborului de animale. 

Brăileanul și-a recunoscut fapta în fața colegilor noștri, însă banii nu-i mai avea asupra sa. Acesta a declarat că a mers într-o sală de jocuri din cartier și ar fi jucat la un aparat toată suma sustrasă.

Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, au întocmit actul de sesizare, iar cercetările vor fi continuate de polițiști.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.