Video: Ajutoarele lui Moș Crăciun au împărțit cadouri copiilor din Brăila și Galați

Ajutoarele lui Moș Crăciun: Florin, Teo, Petrică, Vlad, Andrei, Nicușor, Mihai, Ionuț și crăciunița Ioana, au sosit ieri, în Brăila, pe două roți și au împărțit dulciuri copiilor.

Un motociclist a primit bonuri de masa de la locul de muncă și s-a gândit să aducă copiilor o bucurie inedită, un Moș Crăciun pe motocicletă. Astfel a reușit să adune lângă el alți motocicliști, care s-au mobilizat, au cumpărat costume de Moș Crăciun și au cumpărat dulciuri și delicatese, apoi au plecat în Brăila și Galați la căutat copii, oferindu-le din inima ce aveau ei mai bun dar mai ales iubire.

”Mulțumesc tuturor pentru că mi-ați fost alături astăzi și din fericire “Moșul” mi-a adus prietenii aproape și mi-a împlinit dorința ca din puținul nostru să încercăm să punem un zâmbet pe fețele oamenilor, în special copiilor din orașele Brăila și Galați, nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor pentru implicarea și generozitatea de care ați dat dovadă”, a mulțumit Theodor Ionuț Taiciu, într-o postare pe Facebook.

Imagine

După ce au împărțit cadouri copiilor din Brăila, ajutoarele lui Moș Crăciun au mers și în Galați pentru a duce mai departe spiritul sărbătorilor de iarnă.

Inițiativa a aparținut lui Theodor Ionuț Taiciu, cel care și-a reunit prietenii pe două roți din Brăila și Galați. 

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.