În seara zilei de 17 mai 2019, în jurul orei 18.50, un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila a observat la trecerea de pietoni de pe Șoseaua Buzăului, din dreptul aleii care duce spre Rondoul din Parcul Monument, un copil neînsoțit, dezorientat, care încerca sa traverseze șoseaua.

 

 

Polițiștii locali l-au oprit pe băiețel, acesta spunând că are 5 ani, că se află în parc cu mama și fratele mai mare – care are antrenament la fotbal, că a plecat de lângă ei pentru că voia să își cumpere ceva dulce dar nu mai știe să ajungă înapoi.

Polițiștii locali l-au preluat pe băiețel în autospecială, plecând în căutarea mamei acestuia. Femeia în vârstă de 27 de ani se afla în zona terenului de fotbal din spatele Stadionului Municipal, acolo unde, împreună cu băiatul mai mare, își căuta cu disperare fiul cel mic.

Băiețelul a ajuns cu bine la familie, mama acestuia fiind avertizată verbal cu privire la consecințele nesupravegherii minorului și sfătuită ca, pe viitor, să acorde o mai mare atenție supravegherii acestuia.

Articolul precedentFestivalul George Grigoriu – ediția 2019 și-a desemnat câștigătorii
Articolul următorActivități cultural-sportive, monitorizate de Poliția Locală