VIDEO: Tânăr de la #Rezist, agresat de staff-ul de campanie al PSD Brăila

 

În ultima zi de campanie, reprezentantul mișcării #Rezist la Brăila s-a întâlnit pe stradă cu un grup de membri PSD, care îi făceau campanie candidatului Viorica Dăncilă.

Printre PSD-iști, pe filmare se pot vedea primarul Marian Dragomir, președintele PSD, Ion Rotaru, deputatul Nicu Niță și candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Carmelia Dragomir – actual consilier personal al edilului.

Reprezentantul #Rezist și Vocea Străzii i-a întrebat pe psd-iști ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru președinția României, întrebare care se pare că a deranjat-o pe Carmelia Dragomir atât de tare încât i-a cerut lui Adrian Popa să se legitimeze cu cartea de identitate.

 

 

Chiar dacă tânărul s-a prezentat înainte și a vorbit frumos, Carmelia Dragomir aceasta i-a răspuns: ”Dacă nu ai legitimație nu vorbim”. Probabil s-a referit la faptul că Adrian Popa nu are carnet de partid, ceea ce este adevărat.

Nici măcar primarul nu a fost mai receptiv la întrebările tânărului, rugându-l pe Adrian Popa să nu îl mai filmeze, deși se afla pe domeniul public. Dragomir a continuat să spună de mai multe ori că este în timpul său liber, deși nimeni nu îl acuzase de altceva.

După momente tensionate cu staff-ul de campanie, timp în care Adrian Popa a fost îmbrâncit și chiar înjurat, acesta a reușit să-i întrebe, atât pe primar cât și pe Carmelia Dragomir: ”Nu vă este rușine să reprezentați o analfabetă?”

Filmarea se termină brusc, după ce telefonul lui Adrian Popa este smuls de către consiliera primarului, Carmelia Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.