Viitorul Ianca a câștigat în deplasarea de la CSM Focșani

Viitorul Ianca a reușit o nouă victorie în deplasare, reușind să câștige la Focșani, scor 1-2, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 13. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă a echipei antrenate de Viorel Tănase, care s-a apropiat la 6 puncte de locul 2 din seria a II-a a play-out-ului Ligii a 3-a, CSM Focșani. 

Ianca a avut o primă situație de gol 8. Portarul Mihai a degajat lung, până la Mucuță, care i-a pasat lui Ciucureanu, iar căpitanul oaspeților a fentat un fundaș al Focșaniului și a șutat, cu stângul, de la 16 metri, dar pe lângă bara din dreapta porții lui Preda. În minutul 11, Băluță a combinat în partea dreaptă cu Coteț și a centrat în fața porții, iar Ciucureanu a trimis spre poartă din 4 metri, însă Preda a respins cu piciorul, și apoi fundașii gazdelor au degajat din fața lui Petrache. 

În minutul 13, Manu a primit o minge în lateral dreapta, a intrat spre centru și a șutat de la 18 metri, pe colțul scurt, Mihai a parat dar a scăpat mingea în față, Nyarko Ofori a șutat din nou, dar tot în portarul celor de la Ianca, apoi Pasăre a venit și a luat mingea, a ieșit din aglomerare și a șutat de la 6 metri, pe colțul lung, aproape de vinclu, 1-0.

În minutul 15, Băluță a fost faultat de Ababei, la 20 de metri de poarta gazdelor, în lateral stânga. Lovitura liberă a fost executată de Ciucureanu, pe prima bară, dar Săpunaru a respins în aut. În minutul 17 Băluță i-a pasat lui Ciucureanu, la marginea careului, iar acesta a fentat un adversar și a șutat pe centru, pe jos, dar prea slab pentru a-l învinge pe Preda. 

În minutul 20, Băluță a centrat din partea stângă, pe bara a doua, iar Petrache a reluat cu capul din 6 metri, 1-1.

În minutul 22 Dima a încercat un șut de la distanță, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 26, Manu a primit o pasă în lateral dreapta, a intrat în careu și a șutat de la 12 metri, pe colțul scurt, dar portarul Mihai a respins în corner. În minutul 32 Riza a șutat de la circa 35 de metri, dar Mihai a rpin sîn doi timpi. În minutul 35 Mucuță a primit o pasă la marginea careului, dar a trimis direct în brațele portarului. În minutul 36, pe un contraatac al oaspeților, minge a ajuns la Popa, urcat în atac, pe partea stângă, iar acesta i-a pasat la marginea careului lui Ciucureanu, care a fost deposedat ușor. Un minut mai târziu, Negoiță a avansat pe partea stângă a atacului gazdelor și a centrat la 6 metri, la prima bară, dar Nyarko Ofori a trimis din 8 metri peste poarta apărată de Mihai. În minutul 37 Riza a comis un henț la 35 de metri de propria poartă. Marius Dima a executat lovitura liberă, direct pe poartă, lângă bara din dreapta, dar portarul Preda a fost la post și a reținut. 

În minutul 40 Viitorul Ianca a pornit un atac dintr-o repunere din colțul careului de 6 metri. Mingea a circulat pe traseul Mihai – Moroianu, Iordache – Ciucureanu – Petrache, mingea a fost respinsă de Negoiță, până la Iordache, iar acesta a centrat în careu, pe bara a doua, Coteț a recuperat și a scos mingea la marginea careului, pentru șutul lui Denis Andrei, care a trimis puternic direct în vinclul din colțul din dreapta al porții lui Preda, 1-2. 

În minutul 44 Zaharia a executat o lovitură liberă din lateral stânga și a centrat pe colțul lung, dar portarul Mihai a deviat mingea în corner. Manu a executat cornerul de pe dreapta, dar a centrat prea lung, într-o zonă în care nu era niciun coechipier și scorul la pauză a rămas 1-2.

În repriza a doua gazdele au alergat măcar după egalare, dar echipa lui Viorel Tănase s-a apărat foarte bine. În minutul 48 Dascălu a șutat de la 25 de metri, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 56, a fost rândul lui Zaharia să șuteze de la distanță, dar de data aceasta pe lângă poartă. În minutul 60 Băluță a intrat în careu, în lateral stânga, dar șutul său a fost respins cu piciorul de portarul Preda. Acțiunea celor de la Ianca a continuat și Mucuță a fost lansat în careu, dar pasa a fost prea lungă și portarul Focșaniului a reținut din piciorul atacantului de la Ianca. 

În minutul 63, Manu a bătut un corner de pe dreapta, mingea a fost deviată de la colțul scurt și a ajuns la 12 metri, ușor lateral stânga, la Săpunaru, care a șutat de la 14 metri, însă Moroianu a respins cu piciorul până la 17 metri, unde Zaharia a preluat și apoi a șutat, dar din nou Moroianu s-a aruncat în calea mingiei și a respins. În minutul 67 Stoica a șutat la poartă, dar Mihai a reținut, iar două minute mai târziu Riza a încercat un șut de la peste 30 de metri, dar Mihai a reținut în doi timpi. 

În minutul 74, Mihai a degajat lung, din colțul careului de 6 metri, pentru Mucuță. Portarul Preda a ieșit în afara careului și a respins cu capul, nesincronizându-se cu Abeaboeru, mingea a ajuns la Ciucureanu, care a șutat de la 35 de metri, spre poarta goală, dar mingea a trecut pelângă poartă. În minutul 77 Mucuță a fost faultat la 26 de metri, lateral stânga. Ciucureanu a executat lovitura liberă, pe colțul scurt, dar mingea a trecut pe lângă poartă.  până la final gazdele au alergat după egalare, dar fără succes și astfel Ianca a câștigat în deplasarea de la Focșani.

Viitorul Ianca: A. Mihai – M. Iordache, D. Popa, Moroianu, L. Coteț – D. Andrei, M. Dima, Ciucureanu (min. 90+3 Ciochină), A. Petrache (min. 79 R. Șoptică)- R. Băluță (min. 84 C. Chivu), D. Mucuță (min. 79 Cheleș)

În etapa viitoare, Viitorul Ianca va juca pe teren propriu cu Sporting Liești. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.