Viitorul Ianca – CS Făurei 6-1 (1-0)

În ultima etapă a sezonului regulat din Liga a 3-a s-a jucat derby-ul județean între Viitorul Ianca și CS Făurei. Meciul nu avea o miză foarte mare, dar conta pentru poziția în clasament la finalul sezonului. Indiferent de rezultat, CS Făurei ar fi ajuns să joace barajul pentru menținerea în liga a 3-a, iar Viitorul Ianca spera ca printr-o victorie și un rezultat negativ pentru Sporting Liești, să termine măcar pe locul 5. Echipa pregătită de Victor Olenic s-a impus la final cu 6-1 (1-0) și, profitând de eșecul pe teren propriu al celor de la Liești, a terminat pe locul 5, cu 29 de puncte. CS Făurei a terminat cu 8 puncte, după ce a fost penalizată de FRF cu două puncte, și așteaptă adversara din meciul de baraj pentru menținere în Liga a 3-a. 

Meciul a început destul de rezervat, cu șuturi de la distanță și mai puțin cu faze de careu. În minutul 15 Dima a șutat de la distanță, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Goicea. 

În minutul 19 Colniceanu a preluat o minge în lateral stânga, a trcut de doi adversași și i-a pasat în adâncime lui Marius coman, care de la 11 metri a ”înțepat” mingea și a trimis-o la colțul lung, pe lângă portar, 1-0. 

În minutul 21 Pușcașu a aruncat o minge în careul gazdelor, dintr-o lovitură liberă, Dima a respins cu o foarfecă pe spate, iar Silviu moise a șutat de la 20 de metri, puțin pe lângă poarta apărată de Stroe. În minutul 24 Pungă a executat o lovitură liberă de la circa 35 de metri, direct pe poartă, dar portarul gazdelor a fost pe fază și a reținut. În minutul 25 Boungou Laz a intrat în careu și a șutat de la 14 metri, talonat de Preda, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 37 Pungă a șutat din nou de la distanță, dintr-o lovitură liberă, dar de data aceast amingea a trecut pe lângă poarta gazdelor. În minutul 39 Iorga a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, perpendicular pe poartă, dar a șutat în zid și mingea a ieșit în corner. La pauză s-a intrat la scorul de 1-0.

În primul minut al reprizei a doua Viitorul ianca și-a majorat avantajul. Coteț i-a pasat lui Iorga, acesta a pătruns în careu, talonat de Bîrsănel, a vrut să centreze în fața porții, dar mingea l-a lovit pe Marius Mocanu și a intrat în poartă, 2-0. În minutul 55 Marius Coman a realizat dubla și a majorat scorul la 3-0. În minutul 57 Laurențiu Iorga a marcat pentru 4-0. În minutul 65, Crăciun a executat un corner de pe dreapta, în fața porții, Boungou a lovit mingea cu capul, portarul Goicea a scăpat mingea în față și Gabriel Preda a trimis în poartă, din 4 metri, 6-0. 

În minutul 77 Pungă a executat un corner de pe stânga, Preda a respins cu capul pe spate, Bîrsănel a reluat cu capul spre poartă, Stroe a respins cu mâna în față, iar Moise a reluat cu călcâiul din 6 metri, dar Preda a degajat și a îndepărtat pericolul. În minutul 80 Colniceanu a intrat în cereu și a centrat la 7 metri pentru Rareș Cristea, dar atacantul celor de la Ianca a reluat defectuos cu stângul și mingea s-a dus în lateral. 

În minutul 82 Goicea a degajat lung în față, Pușcașu a prelungit cu capul pentru Boungou, Irimia a vrut să trimită cu capul spre propriul portar, dar atacantul celor de la Făurei a fost mai rapid și a trimis pe lângă portar, 5-1. 

În minutul 88 Dima a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la 30 de metri, Goice a respins în lateral, iar Colniceanu a reluat peste poartă. de la 4 metri, lateral stânga. În minutul 89 Băcanu i-a pasat în față lui Alin Radu, acesta a prelungit pentru Colniceanu, care a pasat în lateral pentru Rareș Cristea, dar șutul acestuia, din 6 metri, a lovit bara transversală. 

În minutul 90 Alin Radu a trimis o pasă filtrantă pentru Alin Colniceanu, acesta a intrat în careu și a șutat cu sete de la 10 metri, pe lângă portarul Goicea, 6-1, stabilind astfel și scorul final pentru că arbitrul nu a mai prelungit meciul decât cu 30 de secunde.

Viitorul Ianca: M: Stroe – Colniceanu, Preda, Dima, Coteț – Iorga (min. 61 Necoară), Chivu (min. 61 Băcanu), P. Ioan (min. 61 Irimia), A. Crăciun (min. 66 Cazacu)- Coman (min. 66 Cristea), A. Radu.

CS Făurei: Goicea – Comșa, Bîrsănel, M. Mocanu, Petrescu- A. Dunca, Ghenciu, Pungă, S. Moise – Pușcașu, Boungou Laz. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.