Vineri au loc la Brăila semifinalele campionatului național de box pentru juniori

Vineri după amiază, în Sala Sporturilor CSM Brăila, au loc semifinalele campionatelor naționale de box pentru juniori, competiție la startul căreia s-au aflat 201 sportivi din toată țara, la 26 de categorii de greutate. 

În cele 26 de semifinale programate vineri vor urca în ring 5 pugiliști legitimați la CSM Brăila.

La categoria 50 kg, brăileanul Ionuț Dogaru va lupta pentru calificarea în finală cu David Nicolae Chivu, de la Dinamo București. În sferturile de finală, Dogaru l-a învins la puncte, decizie 3-2, pe favoritul 2 al categoriei, Alexandru Cocoraru, de la Tg. Jiu.

La categoria 54 kg, în al nouălea meci al galei semifinale, brăileanul Daniel Adrian Grigorie va boxa în semifinale cu David Nicolas varga, de la Voința Cluj Napoca. În sferturi, Grigorie l-a învins la puncte, decizie 5-0, pe sibianul Horațiu Ilie Șerban.

La categoria 70 kg, Eduard Petrică Mușet s-a calificat în semifinale după ce l-a învins prin inferioritatea adversarului în runda a doua, pe Ioan Paul Vrabie, de la Banatul Timișoara. În semifinale, brăileanul va boxa cu Istvan Lajos Szucs, de la Salonta. 

Al patrulea pugilist de la CSM Brăila care va urca în ring vineri seara este Dragoș Dumitrel Badea, la categoria 80 kg. Acesta va boxa cu Gheorghe Buleu de la CSM Onești. În sferturi, Badea l-a învins prin inferioritatea adversarului în repriza a doua pe Denis Sucu, de la Muscelul Câmpulung, iar Buleu s-a calificat tot după o victorie înainte de limită în meciul cu Antonio canciu, de la Metrou București. 

În ultimul meci al galei semifinale, brăileanul Șetfan Moise va boxa cu Iulian Dena, de la Olimpia București. În sferturi, Moise a câștigat la puncte, decizie 5-0, meciul cu Denis Tincu, de la CSM Târgoviște

 

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.