Update: Vizibilitate sub 20 de metri pe drumurile din județ

Update ora 0.30: Din cauza vizibilității reduse, mai multe autoturisme, microbuze și TIR-uri au rămas blocate în trafic pe DN2B între localitatea Ianca și limita județ spre Buzău și pe DN 21 între Însurăței și limita cu județul Ialomița. Echipe de la ISU Dunărea, IPJ, IJJ și SDN intervin pentru aducerea acestora în localitățile cele mai apropiate.

Miercuri seara pompierii brăileni au intervenit și la două incendii la locuințe din Surdila Găiseanca și Gropeni, unde s-a intervenit cu ASAS de la Garda Făurei, respectiv Detașamentul 2 pompieri Brăila.

Codul roșu de vânt puternic și ninsori viscolite continuă să facă probleme în județul Brăila. Vizibilitatea pe DN 2 B Brăila – Buzău a scăzut sub 20 de metri și asta demonstrează că măsura închiderii drumurilor a fost una bună.

Un autoturism în care se afla o gravida a plecat din comuna Mircea Vodă spreBrăila, dar la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Dedulești nu a mai putut înainta. Femeia a fost preluată de un utilaj al Serviciului de Drumuri Naționale și dusă acasă.

Un bărbat din județul Bacău, care se deplasa spre casă de la Constanța, la ieșirea din comuna Bordei Verde spre DN2B nu a mia putut înainta. Bărbatul din Bacău a fost preluat de un echipaj al ISU Garda Ianca și dus la sediul Primăriei Bordei Verde unde va înnopta.

Numărul localităților fără energie electrică a crescut, conform informațiilor oferite de Centrul de Comandă pentru Situații de Urgență. Pe lângă cele 8 localități anunțate mai devreme, mai sunt probleme în localitățile Baldovinești, Dudești, Târlele Filiu, Traian, Însurăței, Dedulești, Mircea Vodă, Bumbăcari, Batogu, Însurăței, Ibrianu. Se intervine cu 10 echipe de la Electrica.

Pe Calea Galați din municipiul Brăila, la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, un copac a căzut peste o mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.