Sâmbătă și duminică, jandarmii brăileni a aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.750 lei. O sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 lei, a fost aplicată la Legea 349 /2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun. 

În zilele de 15 și 16 februarie jandarmii brăileni au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferare de injurii, expresii jignitoare sau vulgare. Alte 7 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru atragerea de persoane sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri sau în alte locuri publice, în vederea practicării de raporturi sexuale.

Jandarmii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, 4 sancţiuni contravenţionale pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice și o sancţiune contravenţională pentru tulburarea fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă.