Ziua copilului sărbătorită pe Dunăre

Consiliul Județean Brăila, Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila organizează Ziua copilului pe Dunăre, eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.

Corul Nectar din comuna Viziru, dirijor Virgil Burcuş şi elevii clasei a III-a a Liceului Teoretic Constantin Angelescu din Ianca, profesor coordonator Elena Morteciu sunt invitaţii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila pentru a sărbători Ziua Copilului, miracolul nașterii și al purității.

Programul evenimentului cultural Ziua copilului pe Dunăre cuprinde o deplasare cu nava Lacul Sărat, o vizită la Centrul de Informare şi Vizitare RNP Romsilva – Brăila, vizită la Atelierul de Revitalizare a Textilelor Tradiţionale, concursuri specifice zilei de 1 iunie şi alte surprize oferite, în dar, copiilor de ziua lor.

Momente din cadrul acţiunii Ziua copilului pe Dunăre vor fi transmise live pe pagina de facebook  a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.