18 stații smart! Primarul spune că își respectă promisiunile electorale!

O promisiune din campania electorală de acum trei ani este pe cale să devină realitate. Cel puțin așa a afirmat primarul Marian Dragomir într-o conferință de presă

 

Primarul Brăilei a spus că până la sfârșitul anului vor începe să apară stații de autobuz noi pe Calea Călărașilor și pe Calea Galați, din cartierul Viziru până la capătul autobuzului 2 din cartierul Vidin. Momentan este vorba doar de 18 stații, însă primarul urmază să le promoveze pe restul, probabil, în campania electorală din 2020.

 

 

Am semnat contractul cu cei care se ocupă de ralizarea stațiilor smart. Cred că astăzi(n.r. 11.07) li se dă și ordinul de începere a lucrărilor. Până la sfârșitul anului, în municipiul Brăila vor apărea stațiile de autobuz noi”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Dragomir a spus că stațiile vor fi realizate și montate de aceeași firmă care a realizat și montat stațiile din municipiul Cluj, cu care s-a semnat deja contractul.

În ceea ce privește securizarea stațiilor smart, primarul ne asigură de faptul că, în fiecare locație, vor fi montate camere video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.