Dacia Unirea Brăila a început astăzi pregătirile sub comanda lui Florentin Petre

Astăzi, la ora 11.00, Florentin Petre a sunat reunirea echipei Dacia Unirea Brăila. Echipa brăileană a început pregătirile pentru sezonul viitor, în care va evolua în Liga a 3-a. Fostul internațional a rămas pe banca tehnică a echipei brăilene și speră să redreseze ”corabia”, astfel încât echipa să revină cât mai repede în al doilea eșalon fotbalistic.  

La primul antrenament sub comanda lui Florentin Petre au fost prezenți 12 jucători, majoritatea juniori din propria pepinieră. Astfel, au fost prezenți: George Tudor și Roberto Chirilă – portari, Marius Moroianu, Cătălin Bardaș, Silviu Sloată, Gabriel Ion, Alexandru Duțu, Vali Robu, Răzvan Băceanu, Rareș Cristea, Andrei Dobre și Nicolae Tudor. Alți câțiva juniori au lipsit motivat, iar în zilele următoare sunt așteptați să se alăture și alți jucători cu care s-a discutat în ultima perioadă și au acceptat să vină la Dacia Unirea Brăila.

Rareș Cristea este brăilean și a început fotbalul la Stars Brăila, apoi a jucat la juniorii celor de la CSU Craiova, iar în ultima parte a sezonului trecut a jucat în Liga a 3-a la Sportul Chiscani. George Tudor a mai jucat la CF Brăila, iar în ultimii ani a jucat în Liga a 3-a la Sportul Chiscani și CS Făurei. În ultima perioadă a jucat în Liga a 4-a la AFC Urleasca. Cătălin Bardaș este brăilean și vine de la Metalul Buzău, echipă cu care a jucat în Liga a 3-a.

Primul amical pentru dacia Unirea Brăila va avea loc sâmbătă, 20 iulie, pe stadionul Municipal din Brăila, unde va întâlni echipa de Liga a 4-a, Viitorul Șuțești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.