19 permise de conducere au fost suspendate în doar o zi!

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

La data de 12 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au desfășurat acțiuni, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost verificate mai multe societăţi comerciale, legitimate 69 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 44 de autovehicule, 18 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 33 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 13.000 de lei, privind încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 19 permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.