Depistat de polițiști la volanul unui vehicul radiat din circulație, dar și cu două obiecte periculoase într-o geantă

La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii brăileni i-au depistat, pe raza judeţului,  pe un brăilean care circula cu numere de înmatriculare provizorii în parbriz, care nu aparțineau acelui vehicului. În mașina bărbatului polițiștii au găsit într-o geantă un cuțit tip baionetă și o lamă de cuțit de 22,5 cm.

În cursul zilei de ieri, ora 07:35, poliţişti din cadrul Biroulu Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Roşiorilor, din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că vehiculul este radiat din circulaţie, având pe afișat pe bord, la parbriz, un număr de înmatriculare provizoriu.

Totodată, în urma efectuării controlului, poliţiştii au depistat, în geanta bărbatului, un cuţit tip baionetă, în lungime totală de 34 de cm, cu o lama de 22,5 de cm.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul având numere false de înmatriculare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.