Astăzi, la ora 15.00, 22 de jucători din lotul echipei Dacia Unirea Brăila s-a reunit la Stadionul Municipal pentru a demara pregătirile pentru sezonul de primăvară. După primele 10 etape din seria a II-a a Ligii a 3-a, echipa pregătită de Florentin Petre este lider, la egalitate de puncte cu SC Oțelul Galați.

La prima ședință de pregătire au participat 22 de jucători, 20 din vechiul lot și cei doi nou sosiți, Cătălin Stănciulescu și George Tudor. Florentin Petre, Marian Samuilă și Răzvan Ciodar au condus antrenamentul de astăzi, urmând că mâine și poimâine jucătorii să efectueze vizita medicală.

Iată și jucătorii prezenți la reunire:

Portari: George Tudor, Cristian Andrei, Mihai Alin;

Fundasi: Andrei Paliu, Marius Moroianu, Patrick Arnaud, Răzvan Păvălache, Andrei Bădilaș, Cătălin Stănciulescu;

Mijlocași: Robert Vîlceanu, Florin Lungu, Marius Cocârlă, Narcis Ioniță, Andrei Apostolache, Valentin Robu, Ștefăniță Sava, Rareș Oană;

Atacanți: Patrick Petre, Cosmin Zamfir și Alexandru Duțu.

Au lipsit motivat Gabby Batchabi și Alex Luca. Fundașul Shedrack și portarul Stanciu și-au reziliat pe cale amiabilă contractele și nu mai fac partre din lot. 

Echipa se va pregăti pe plan local până pe 7 Februarie când urmează plecarea în cantonamentul montan de la Poiana Brașov. Au fost stabilite și șase meciuri de verificare, primul fiind pe 30 ianuarie cu ACS Comunal Cazasu. Pe 4 februarie este programat al doilea amical, cu Gloria Buzău.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila