Cătălin Canciu, noul inspector școlar general, profesor titular la Liceul de Arte Hariclea Darclee, a ținut să clarifice situația numărului de clase de la acest liceu și de ce nu poate fi redusă nicio clasă la acest liceu. 

Canciu a spus la acest liceu au fost mereu 4 clase, cu profile diferite, iar reducere cu o clasă ar însemna desființarea unei dintre specializări.

Inspectorul școlar a avut și o exprimare nefericită când a vrut să accentueze faptul că elevii de la acest liceu sunt solicitați să prezinte momente artistice la mai toate activitățile organizate de Primăria Brăila. 

”Nu mai spun de faptul că domnului primar îi place să fie înconjurat de elevi, elevi îmbrăcați sumar atunci când temperaturile aerului sunt extreme: în ciorapi de mătase, în costum tradițional, dacă sunt chiar temperaturi pe minus” a spus Cătălin Canciu.

Mai mult, inspectorul școlar general a spus că le va cere colegilor profesori de la acest liceu ”să boicoteze pe viitor toate activitățile Primăriei, ca domnul primar să înțeleagă importanța acestui liceu și să nu mai facă afirmații pe care nu le stăpânește”.

Sursa: Realitatea de Braila