26 de ani de la înființarea Consiliului Județean Brăila! Participanții au primit diplome pentru activitatea lor!

 

Luni seara, președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac le-a făcut o surpriză aleșilor locali care au trecut pragul instituției pe care o conduce, din ultimii 26 de ani. Manifestarea a început cu intonarea Imnului României, după care a urmat un moment de reculegere pentru aleșii locali care nu mai sunt printre noi.

Despre istoria României, de la Marea Unire și până în zilele noastre au vorbit atât consilierul județean Viorel Mortu, cât și Vasile Datcu, scriitor, membru fondator al PNL Brăila și, in 1990, primul “primar al județului Brăila”.

”La 26 de ani de la înființarea instituției, la 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, la 650 de ani de la prima atestare documentară a Brăilei, am dorit să ofer diplome de excelență tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea județului Brăila. Dezvoltarea județului a fost și este obiectivul fiecăruia dintre noi, indiferent că suntem consilieri județeni, locali sau parlamentari. Au fost și momente mai tensionate în acest mandat însă consider că oamenii puternici privesc în viitor. Dragi colegi, vă mulțumesc că ați reprezentat județul Brăila cu onoare și demnitate, vă mulțumesc pentru întreaga activitate în cadrul Consiliului Județean Brăila”, a declarat președinteșe Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.