Duminică seara, la ora 21.45, pe DN2B, la intersecția cu DJ202B s-a produs un accident rutier cu două victime, dintre care una a rămas internată în spital.

Duminică, 16 decembrie, la ora 21.45, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Corbu Nou, care mergea pe DJ 202B dinspre Țepeș Vodă, la intersecția cu DN2B a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate unui alt autoturism ce se deplasa regulamentar dinspre Ianca spre Lacu Sărat. Cele două autoturisme s-au tamponat și au rezultat două victime, ambele din autoturismul care se deplasa regulamentar și condus de o șoferiță în vârstă de 47 de ani din localitatea Lacu Sărat, comuna Chiscani. În afara șoferiței a mai fost rănit și un copil minor, în vârstă de 11 ani, aflat în mașina condusă de femeie. Atât femeia, cât și copilul au fost transportați la spital, dar internat a rămas doar minorul.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedent26 de ani de la înființarea Consiliului Județean Brăila! Participanții au primit diplome pentru activitatea lor!
Articolul următorPeste 220 de abateri de la regimul rutier constatate de polițiști în ultima săptămână