Sâmbătă și duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Chiscani, au desfășurat activități de verificare a agenților de pază de pe raza comunei. 
Sâmbătă și duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Chiscani, au desfășurat activități de verificare a agenților de pază de pe raza comunei. 

 

În perioada 07 – 13 februarie, polițiștii brăileni au acționat pe principalele artere rutiere de intrare/ieșire în/din municipiul Brăila, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale și reducerea accidentelor rutiere.

Zilnic, polițiștii brăileni acţionează, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere de intrare în municipiul Brăila, cu efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale.

Aceștia desfăşoară acţiuni specifice pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a celor urmărite în temeiul legii.

De asemenea, polițiștii rutieri au ca principal obiectiv și reducerea numărului accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 07 – 13 februarie, polițiștii au efectuat 26 de filtre, ocazie cu care au constatat două infracțiuni și 63 de contravenții, pentru care au aplicat amenzi, în valoare totală de 19.899 lei, dintre care 55 pentru nerespecarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 8 la alte acte normative.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras trei certificate de înmatriculare.

 

Articolul precedentA început sezonul de pescuit ilegal! Poliția de Frontieră, cu ochii pe braconieri!
Articolul următorPatru arme de vânătoare și peste 400 de cartușe confiscate de la 4 cetățeni străini