3 cele mai frumoase stațiuni din Alpii Elvețieni

Elveția este destinația perfectă pentru o vacanță la schi, pentru că este țara care oferă totul: pârtii excepționale, hoteluri superbe, peisaje care taie răsuflarea și servicii impecabile.

Video pe www.tabuhighlife.ro

Laax

Domeniul schiabil Laax este format din trei sate Laax, Flims și Falera, fiecare unic în felul său, cu stiluri diferite, de la rustic la modern. Dacă îți place atmosfera mai tradițională, atunci poți alege Laax Dorf, iar dacă vrei un hotel de lux Flims Waldhaus este locul potrivit.

Laax este destinația ideală mai ales pentru pentru cei care practică snowboardingul. Stațiunea are patru snowparkuri și pârtii de schiat care însumează 235 km, dintre care cea mai lungă are 17 km.

Saas-Fee

Saas este o destinație perfectă pentru întreaga familie. Atât practicanții de snowboard, cât și schiorii vor găsi aici tot ceea ce își doresc. În Saas sunt două snowparkuri și în jur de 100 de km de pârtie.

Zermatt

Stațiunea Zermatt este un adevărat paradis al schiorilor, cu 360 km de pârtie. Deoarece zona schiabilă este plasată la 3900 m altitudine, în Zermatt se pot practica sporturile de iarnă de la sfârșitul lui noiembrie până primăvara târziu.

Domeniul schiabil este împărțit în trei zone – Matterhorn Glacier Paradise, Rothorn și Gornergrat, cu pârtii pentru toate gusturile, vârstele și nivelurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.