Evenimentul care reunește liceeni cu performanțe din România, la a VIII-a ediție

Champions United este unul dintre cele mai importante evenimente naționale dedicate liceenilor cu performanțe. Este locul unde an de an, reunim zeci de liceeni, creatori de viitor, oferindu-le un program diversificat și interactiv, un mediu în care aceștia se lasă inspirați de mentori invitați și locul unde îi provocăm să aducă schimbare în societate. Lansat în 2014, proiectul a reunit până în prezent peste 700 de liceeni din peste 60 de localități din România și Republica Moldova.

Ediția din 2021, cea cu numărul 8, ne readuce împreună în formatul consacrat, timp de 6 zile, la ClujNapoca, în perioada 26-31 august, alături de 60 de tineri excepționali (50 de liceeni și 10 voluntari). Programul va cuprinde sesiuni Transform, în cadrul cărora invităm personalități și profesioniști în diverse domenii, precum și activități interactive de lucru în echipă. Plus mult fun și voie bună. Tema acestei ediții, va gravita în jurul construirii Planetei Creatori, al consolidării unui ecosistem de proiecte și activități dedicate liceenilor din România și comunității Creatori de Viitor.

Unul dintre aceste proiecte este TeachU, prima platforma de meditații online gratuite pentru elevi, din România. Un alt proiect este Biocamp, școala de vară dedicată liceenilor pasionați de cercetare și biologie.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, costurile cu cazarea, masa și activitățile din cadrul proiectului fiind asigurate de organizator. Înscrierile au loc până pe 10 august pe www.creatorideviitor.ro.Cei care se înscriu la Champions United 2021 (#CU2021) dar nu sunt selectați, vor avea posibilitatea să participe la anumite sesiuni online cu mentorii invitați.

Participarea la Champions United 2021 va fi posibilă doar pentru:
– Persoane care sunt vaccinate împotriva virsului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– Persoane care prezintă rezultatul negativ al unui al unui test RT-CPR efectual cu maxim 72 de ore înaintea sosirii la eveniment.
– Persoane care prezintă rezultatul negativ certificat al unui unui test antigen efectuat nu mai mult cu 24 de ore înaintea sosirii la eveniment.
– Persoane care se află în perioadă cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioasă confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.