90 de permise de conducere reţinute în vederea suspendării

Polițiștii au intervenit, săptămâna trecută, la peste 200 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 1000 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 90 de permise de conducere și au retras 23 certificate de înmatriculare.

În perioada 15-21 aprilie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 49 de acțiuni și s-a intervenit la 218 evenimente, dintre care 135 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 1008 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 420.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 90 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 23 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.