Centrale noi la Spitalul Județean! Chiriac promite că pacienții nu vor îndura frigul în această iarnă!

Președintele a vorbit și despre cele două proiecte mari la Corpurile A și B

 

Președintele Consiliului Județean Brăila a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre investițiile în Spitalul Județean. Chiriac a promis că pacienții nu vor suferi de frig în această iarnă deoarece au fost montate centrale termice noi.

Pe partea de sănătate, se lucrează intens la schimbarea centralelor, iar în această iarnă pacienții vor avea căldură, cu centrale noi. Partea tehnică a discutat cu cei care fac partea de proiectare la corpul de legătură dintre spitalul mare și secția de Cardiologie, pentru a da circuitele funcționale, se pare că va fi predat înainte, cu o lună de zile, deci pe la sfârșitul lunii noiembrie va fi finalizat. Dacă vremea va permite vom da și ordinul de începere al lucrărilor, astfel încât, această clădire să poată fi construită mai repede(…)

 

 

Mai departe, vom da drumu la proiectare pentru marele corp al spitalului județean, un proiect votat deja în Consiliul Județean, în valoare de 8 milioane de euro. Este aproape finalizat și DALI-ul, tot ce înseamnă expertiză, la tot ce trebuie investit în Corpul B, se pare că suma este aproape dublă, cădirea fiind monument istoric”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

De menționat este faptul că fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat de două ori, anul acesta spitalele din Brăila. Singurul care a primit laudele ministrului a fost Maternitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.