A furat o mașină și s-a oprit cu ea în refugiul de tramvai

A furat o mașină și s-a oprit cu ea în refugiul de tramvai
A furat o mașină și s-a oprit cu ea în refugiul de tramvai

La data de 1 ianuarie 2019, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, a sustras, cu ajutorul unei şurubelniţe un vehicul ce era parcat pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiu. Tânărul a pornit mașina, dar, băut fiind și fără permis, s-a oprit în refugiul de tramvaie de la intersecția cu strada Apollo

Brăileanul a condus autovehiculul pe Bulevardul Dorobanților, iar la intersecția cu strada Apollo, a pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind refugiul pietonal al stației de tramvai.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.