A lăsat mașina nesupraveghetă după o pană și i-a fost sustrasă poșeta

A lăsat mașina nesupraveghetă după o pană și i-a fost sustrasă poșeta
A lăsat mașina nesupraveghetă după o pană și i-a fost sustrasă poșeta

O tânără de 29 de ani a fost lăsată fără poșeta pe care o avea în mașină, în timp ce staționa pe marginea DJ 212A, din cauza unei pene la una dintre roți.

Marți, 30 iulie a.c., polițiștii brăileni au reușit să-l depisteze pe un bărbat, în vârstă de 50 de ani, bănuit de sustragerea poșetei din autoturismul femeii.

Marți seara, la ora 19.45, poliţiştii au fost sesizați, prin apel la număruld e urgență 112, de către o tânără, în vârstă de 29 de ani, din județul Buzău, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras poșeta din mașină în timp ce aceasta era staționată și nesupravegheată pe marginea DJ 211 A, în apropierea localității Cuza-Vodă, comuna Stăncuța, întrucât avea pană la una dintre roți.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat care, profitând de faptul că mașina a fost lăsată nesupravegheată, ar fi sustras din aceasta o poșetă, în care se afla suma de 600 de lei, două telefoane mobile și documente personale.

Polițiștii au procedat la perierea zonei, iar la scurt timp a fost depistat, într-un lan de porumbi, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din satul Cuza-Vodă, comuna Stăncuța.

Acesta avea asupra lui doar suma de 600 de lei, restul bunurilor fiind găsite abandonate în cultura de porumb.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru furt.

Prejudiciul, în valoare totală de 2.000 de lei, a fost înapoiat persoanei reclamante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.